Öreg Dry Gin 0,7l
Öreg Dry Gin 0,7l
15 590 Ft
Egységár: 22 271 Ft / l

Öreg Dry Gin 0,7l

  • Cikkszám: 604506
Szállítható
Elérhető készlet: 3 db
15 590 Ft
Egységár: 22 271 Ft / l

Az Öreg összetett ízvilágát az évszakok változása ihlette, a bodza és levendula a forró nyarakat idézi, a fenyő és narancs a zord teleket. A végleteket a nősziromgyökér, bors és homoktövis tartja egyensúlyban, a citrusos ízek pedig felpezsdítik az italt.A természeti ciklusok változását követi e különleges dry gin színe is, amit a thai pillangóborsó virágának köszönhetünk.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 30.000 kosárérték felett!

Cégről

Ahogy az alapító fogalmaz: Eredetileg szakácsként kerültem Bajáról, Budapest érintésével Londonba, onnan pedig Cornwallba sodortak az évek, ahol visszataláltam a természethez, köszönhetően Shaunnak, akit Dél-Afrikából fújt erre a szél. Az elmúlt bő évtizedben az útjaink többször is keresztezték egymást, most pedig az ő lepárlójában dolgozom, ahol mindent magunk kísérleteztünk ki, a saját tapasztalatainkból tanultuk ki a ginkészítés titkait az évek alatt. Több más díj mellett az IWSC ezüstjét is bezsebeltük. Szép lassan eljött az idő, hogy valami saját alkotás keljen életre, és így született meg az Öreg, amiben benne van a nagyapám bölcsessége és a világ sokszínűsége.

Részletes leírás

Tradicionális rézüstben főzve. Kézzel készült, 14 természetes alapanyag hozzáadásával. Kis mennyiségű lepárlás, 190l/főzet. Sav hatására színváltó gin így jól párosul light vagy bodzás tonikkal, levendulával, vagy narancshéjjal.

Teljes leírás