Részletes leírás
Egyszerű, de felejthetetlen előételt készíthetünk belőle vajjal megkent rozskenyérre helyezve, citromszelettel és zöldfűszerrel díszítve.
Kedves Vásárlóink! Üzleteink március 15-én zárva tartanak és a kiszállításunk is szünetel az ünnepnap idején!
Egyedülálló recept alapján hetente kétszer füstölik alma és bükk forgáccsal, aminek füstje órákon keresztül átitatja a hal rostjait.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
A Caviar Palace egyedi családi receptjeit 1921 óta több generáción keresztül fejlesztette ki. 2002-ben családi vállalkozást, kézműves üzemet nyitottak Budapesten. Céljuk, hogy legjobb minőségű halból és kaviárból készült Polezhaev termékeiket még több ínyenc asztalára juttassák el.
Tenyésztett tokhal (Acipenser baerii), konyhasó, cukor, tartósító (E211, E202, E316).
Hal.
Egyszerű, de felejthetetlen előételt készíthetünk belőle vajjal megkent rozskenyérre helyezve, citromszelettel és zöldfűszerrel díszítve.