Részletes leírás
Ropogós fehér kenyérre kenve mennyei!
Vadlazac darabkák sóvirággal, curryvel és csípős paprikával ízesítve.
Az Észak-Bretagne-ban, Paimpol kis halászkikötőjében működő francia családi céget, a La Paimpolaise Conserverie-t egy sokoldalú séf alapította azzal a céllal, hogy megismertesse breton vidék valódi ízeit. Tengeri hal- és kagylópástétomaival különleges kulináris utazásra invitálja az ínyencségek kedvelőit.
Vadlazac hús 58% (hal), olívaolaj, citromlésűrítmény, piquillo paprika lekvár (piquillo paprika, napraforgóolaj, só, cukor, citromsűrítmény, fokhagyma, zöldfűszerek, fehérbors), hagyma, Millac sóvirág 0,8%. alkoholecet, cukor, tengeri alga (wakame), curry, csípős paprika.
Hal. Nyomokban tejet, rákféléket és puhatestűeket tartalmazhat.
Ropogós fehér kenyérre kenve mennyei!
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.