Turchet Antipasto supremo- Tenger gyümölcsei saláta „Supremo”
Turchet Antipasto supremo- Tenger gyümölcsei saláta „Supremo”
29 990 Ft / kg
Egységár: 29 990 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Turchet Antipasto supremo- Tenger gyümölcsei saláta „Supremo”

  • Cikkszám: 008187
4 498 Ft
Egységár: 29 990 Ft / kg

Online bankkártyás fizetés esetén a kimérős termékek árának 130%-át zároljuk, amíg nem ismerjük a pontos mennyiséget. A vásárlás végösszege mindig mérés alapon kerül levonásra.

Tenger gyümölcsei előétel.
Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Turchet céget 1981-ben, Podenonehoz közel, Pociában alapították. A Turchet család vállalkozói jellege arra késztette őket, hogy lépést tartsanak a piaci változásokkal és építsék,erősítsék meg a Turchet márkát mind Olaszországban, mind külföldön. Ez a családi vállalkozás a régióra jellemző ízekkel hinti meg termékeit, amik nagyon tiszta és csakis a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek. A halat a legjobb beszállítóktól veszik, mivel ez igen nagy odafigyelést igényel, ezért a személyzet nagy tapasztalattal rendelkezik, hogy fenntarthassa a feldolgozás alatt a minőséget. Első osztályú zöldségeiket és többi alapanyagukat különböző területekről szerzik be közvetlenül, Olaszországból, a Mediterrán térségből, Dél-Amerikából és Ázsiából, ezek a gondosan kiválasztott források garantálják a termékek minőségét.

Összetevők

tenger gyümölcsei (min.62%): tintahal (calamaro), tintahal (seppia), polip, garnélarák, napraforgó olaj, ecet, só, petrezselyem, cukor, természetes citrom aroma. Savanyúság szabályzó anyagok: E330, E270, tartósítók: E211, antioxidánsok: E332.

Allergének

hal, puhatestű. Nyomokban kéndioxidot tartalmazhat.

Részletes leírás

Friss tenger gyümölcsei saláta tintahallal, polippal, garnélarákkal. Tökéletes és exkluzív előétel, amivel bármikor elkápráztathatja barátait vagy üzletfeleit, de készíthet belőle varázslatos tésztát és pizzafeltétet is.
Teljes leírás