Turchet grillezett tintahal 200g
Turchet grillezett tintahal 200g
4 699 Ft
Egységár: 23 495 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Turchet grillezett tintahal 200g

  • Cikkszám: 591480
4 699 Ft
Egységár: 23 495 Ft / kg
Grillezett tintahal fűszeres-fokhagymás napraforgóolajban.
Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Turchet céget 1981-ben, Podenonehoz közel, Pociában alapították. A Turchet család vállalkozói jellege arra késztette őket, hogy lépést tartsanak a piaci változásokkal és építsék,erősítsék meg a Turchet márkát mind Olaszországban, mind külföldön. Ez a családi vállalkozás a régióra jellemző ízekkel hinti meg termékeit, amik nagyon tiszta és csakis a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek. A halat a legjobb beszállítóktól veszik, mivel ez igen nagy odafigyelést igényel, ezért a személyzet nagy tapasztalattal rendelkezik, hogy fenntarthassa a feldolgozás alatt a minőséget. Első osztályú zöldségeiket és többi alapanyagukat különböző területekről szerzik be közvetlenül, Olaszországból, a Mediterrán térségből, Dél-Amerikából és Ázsiából, ezek a gondosan kiválasztott források garantálják a termékek minőségét.

Összetevők

Tintahal (min. 65%), napraforgó olaj, ecet, só, petrezselyem, zöld és piros paprika, fokhagyma, cukor, természetes citromaroma, savanyúságot szabályozó: E330, E270, tartósítószer: E211. Nyomokban kén-dioxidot, rákféléket és halat tartalmazhat.

Allergének

tintahal. Nyomokban kén-dioxidot, halakat és rákféléket tartalmazhat.

Részletes leírás

Az ízletes grillezett tintahalnak gyönyörű körítést ad a karakteres fokhagyma, amelynek íze az olaj segítségével tökéletesen átjárja a tintahalat.
Teljes leírás