IT Polipetti alla Livornese 1kg/0,62kg TUR
Turchet Polipetti alla Livornese - Bébi polip „Livornese” módra
28 990 Ft / kg
Egységár: 28 990 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Turchet Polipetti alla Livornese - Bébi polip „Livornese” módra

  • Cikkszám: 008185
4 348 Ft
Egységár: 28 990 Ft / kg

Online bankkártyás fizetés esetén a kimérős termékek árának 130%-át zároljuk, amíg nem ismerjük a pontos mennyiséget. A vásárlás végösszege mindig mérés alapon kerül levonásra.

Bébi polip kapribogyós, petrezselymes olajban.
Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Turchet céget 1981-ben, Podenonehoz közel, Pociában alapították. A Turchet család vállalkozói jellege arra késztette őket, hogy lépést tartsanak a piaci változásokkal és építsék,erősítsék meg a Turchet márkát mind Olaszországban, mind külföldön. Ez a családi vállalkozás a régióra jellemző ízekkel hinti meg termékeit, amik nagyon tiszta és csakis a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek. A halat a legjobb beszállítóktól veszik, mivel ez igen nagy odafigyelést igényel, ezért a személyzet nagy tapasztalattal rendelkezik, hogy fenntarthassa a feldolgozás alatt a minőséget. Első osztályú zöldségeiket és többi alapanyagukat különböző területekről szerzik be közvetlenül, Olaszországból, a Mediterrán térségből, Dél-Amerikából és Ázsiából, ezek a gondosan kiválasztott források garantálják a termékek minőségét.

Összetevők

bébi polip (min. 60%), napraforgó olaj, ecet, só, kapribogyó, petrezselyem, cukor, természetes citrom aroma, savanyúságot szabályzó anyagok: E330, E270, tartósító: E211.

Allergének

polip. Nyomokban halakat, puhatestűeket, kén-dioxidot tartalmazhat.

Részletes leírás

Zsenge, friss polip a hozzá legjobban illő fűszeres olajban, amely pácként szolgál a tökéletes és utánozhatatlan ízélmény eléréséhez.
Teljes leírás