Részletes leírás
A mexikói feketebab, amelyet „frijoles de la olla” néven ismernek Közép- és Dél-Mexikóban, főzzük meg ezeket a babot hagymával vagy adjunk hozzá egy tasak füstölt paprikát a sütéshez.
Szárított fekete teknősbab, fűszerek és epazote, mexikói stílusú feketebab készítéséhez és sütéshez.
Dodie Miller a Cool Chile-t 1993-ban alapította azon egyszerű oknál kifolyólag, hogy Mexikóból nagy választékú, minőségi szárított chilit importáljon. Tette mindezt azért, hogy az Egyesült Királyságot megismertesse a mexikói konyhával.
250 g fekete bab, 1 tasak füstölt paprika, 1 tasak mexikói epazote, 1 chile de arbol és egy receptlap.
Olyan gyárban készült, ahol diót, földimogyorót és szezámmagot kezelnek
A mexikói feketebab, amelyet „frijoles de la olla” néven ismernek Közép- és Dél-Mexikóban, főzzük meg ezeket a babot hagymával vagy adjunk hozzá egy tasak füstölt paprikát a sütéshez.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.