Részletes leírás
Latte, cappuccino ízesítésére kiváló, de használhatjuk kedvenc süteményünkbe vagy koktélunkba is.

Advent idején vasárnaponként a Perc utcai és a Hegyvidék Központban található üzleteink 16:00-ig, Balassi Bálint utcai üzletünk pedig 18:00-ig tart nyitva. Szeretettel várunk, hogy kényelmesen beszerezhesd az ünnepi alapanyagokat és ajándékokat.
A nyers mandula kellemesen édeskés, jellegzetesen intenzív aromáját koncentráló bio nádcukorszirup.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
A 2013-ban alapított francia Bacanha cég prémium bio nádcukorszirupok megalkotására és gyártására specializálódott. Kézműves termékeik Párizsban készülnek, tiszta bio nádcukor, valamint természetes aromák, kivonatok és gyümölcskoncentrátumok felhasználásával. A bio szirupok kiválóak koktélok, kávék és egyéb italok ízesítésére, de kevés vízzel hígítva önmagukban is fogyaszthatók.
Tiszta bio nádcukor, víz, természetes aroma, savanyító: citromsav.
Latte, cappuccino ízesítésére kiváló, de használhatjuk kedvenc süteményünkbe vagy koktélunkba is.