Budaprés Kedvesem+ 0,33l
Budaprés Kedvesem+ 0,33l
1 190 Ft
Egységár: 1 190 Ft / kg

Budaprés Kedvesem+ 0,33l

  • Cikkszám: 605559
Átvehető
Szállítható
1 190 Ft
Egységár: 1 190 Ft / kg

Kézzel szedett almákat 8 órán át aztatják,macerálják majd 14napon keresztül szárazra erjesztik és 10hónapig érlelik mielött palackozzák.Pasztőr kihagyása miatt friss és gyümölcsös .

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A BudaPrés cider családi vállalkozás, magyar almából magas minőségű almabort erjesztenek sok figyelemmel és szeretettel.A bor világából érkezett fiú, a borrajongó apa, az elhivatott szakmai borász csapat, a természet és az alma. Közösen vágtak bele a kalandba, ahol mindenkinek a legjobbat kell adnia magából, mert prémium minőségű, 100% almából készült, friss magyar cidert készíteni csak eltökélten és soha nem múló szenvedéllyel lehet. Kézműves gondoskodással "nevelik" italaikat, minden nap odafigyelve a fejlődésükre, mert hiszik, hogy az általuk képviselt minőség segíthet a magyar ciderkultúra megteremtésében és felvirágzásában. A BudaPrés fogyasztói belekóstolhatnak azokba a kalandokba, amiket a cider rejt magában és ez a család minden nap nyitott, kíváncsi és ínyenc tagokkal bővülne, akik tudják és értik, hogy a cider nem bor, és nem sör, hanem a legjobb dolog, ami az almával történhet.

Részletes leírás

A pincészet szavaival élve - ,,A leggyümölcsösebb ciderünk. Könnyen fogyasztható, tele almás friss aromával. Egy igazán jólelkű, könnyed ital, melynek két verzióját készítjük: az egyik tapintatosan lavíroz a száraz és félszáraz határán, míg a másik édes, amit azoknak ajánlunk, akik még nem merültek el a ciderek kalandos világában. Frissítő élmény egy forró nyári lampionos buliban és átmelegít egy bekuckózós téli estén."

Teljes leírás