Budaprés Pét 0,75l
Budaprés Pét 0,75l
3 990 Ft
Egységár: 5 320 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Budaprés Pét 0,75l

  • Cikkszám: 605561
3 990 Ft
Egységár: 5 320 Ft / l

Pét-Nat cider lényege az erjedő alma és bio merlot szőlőlevet lepalackozzák és a benne lévő természetes cukor,alkohollá és szén-dixiddá válik.Természetes és élesztő mentes.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A BudaPrés cider családi vállalkozás, magyar almából magas minőségű almabort erjesztenek sok figyelemmel és szeretettel.A bor világából érkezett fiú, a borrajongó apa, az elhivatott szakmai borász csapat, a természet és az alma. Közösen vágtak bele a kalandba, ahol mindenkinek a legjobbat kell adnia magából, mert prémium minőségű, 100% almából készült, friss magyar cidert készíteni csak eltökélten és soha nem múló szenvedéllyel lehet. Kézműves gondoskodással "nevelik" italaikat, minden nap odafigyelve a fejlődésükre, mert hiszik, hogy az általuk képviselt minőség segíthet a magyar ciderkultúra megteremtésében és felvirágzásában. A BudaPrés fogyasztói belekóstolhatnak azokba a kalandokba, amiket a cider rejt magában és ez a család minden nap nyitott, kíváncsi és ínyenc tagokkal bővülne, akik tudják és értik, hogy a cider nem bor, és nem sör, hanem a legjobb dolog, ami az almával történhet.

Részletes leírás

Almák: Luna, Red Topaz, Orion. Szőlő: Merlot Ez egy természetes, ősi módszerrel készült, egyizgalmas szőlős cider. Hozzáadott ként nem tartalmaz, óvatosan felbontandó.

Teljes leírás