Részletes leírás
1:10 arányban a legjobb hígítani szénsavas vagy mentes ásványvízzel.
Fantasztikus aromájú csipkebogyó szörp. Bár a vadrózsa termését, a csipkebogyót ősszel szüretelik, a nyár illatait, ízeit őrzi a hideg napokon!
A cég története úgy kezdődik, hogy Lawrence Mallinson 1989-ben megvásárolta egy megszűnt Suffolk Cider Company eszközeit. A kezdetben még csak a klasszikus angol almaleveket – Bramley Cox és Russet –gyártó vállalalt néhány év alatt az Egyesült Királyság egyik legnagyobb gyümölcs- és zöldséglé gyártójává vált. A James White bio és klasszikus gyümölcs- és zöldséglevek készítésének titka a karakteres aromavilágú, prémium minőségű friss alapanyagok használatában rejlik.
Cukor, csipkebogyó főzet 42% (víz, csipkebogyó 12%), citromsav, ételszínezék (fekete berkenye sűrítmény) Tartósítószert nem tartalmaz.
1:10 arányban a legjobb hígítani szénsavas vagy mentes ásványvízzel.