Cape Herb Rub karibi „Jerk” fűszerkeverék közepesen csípős 100g

Cape Herb Rub karibi „Jerk” fűszerkeverék közepesen csípős 100g

1.899 Ft
db
termékről A szórófejes dobozok segítségével könnyedén beledörzsölhetjük az ételekbe anélkül, hogy ténylegesen hozzáérnénk Grillezés vagy sütés előtt fűszerezzen be vele húsokat, halakat vagy zöldségeket. A legintenzívebb íz érdekében a húst először vékonyan kenje meg olivaolajjal, majd utána szórja meg a fűszerkeverékkel.
cégről: A Cape Herb & Spice Company 1994-ben alakult Fokvárosban. A Cape Herb & Spice Company nagyon elszántan vesz részt a Fairtrade szervezet programjában. Ez egy olyan kezdeményezés, amely elősegíti a kedvezőbb árak kialakítását, a méltó munkakörülményeket, a helyi fenntarthatóságot, és a tisztességes kereskedelmi feltételeket a fejlődő világban élő mezőgazdasági termelők és munkavállalók érdekében. Céljuk, hogy a világ legjobb gyógynövény és fűszer termékeit eljuttassák a Föld minden pontjára.
származás: Dél-Afrika
összetevők: tengeri só 30%, hagyma, chili 17%, barna cukor, kakukkfű 8%, fahéj 4%, jamaicai bors 4%, fekete bors, cayenne bors. Zellert, glutént, mustárt, szezámmagot szóját és kéndioxidot is feldolgozó üzemben készült!
allergének: Zellert, glutént, mustárt, szezámmagot, szóját és kén-dioxidot feldolgozó üzemben készült
ÁFA: 27%
cikkszám: 588740
címkék: fűszerkeverék, karibi,
db/karton: 6

Utoljára megtekintett termékek
Mások ezt vették mellé
hozzászólások
új hozzászólás
Receptek