Kernel Season's Karamellás ízesítésű popcorn fűszerkeverék 80g

Kernel Season's Karamellás ízesítésű popcorn fűszerkeverék 80g

2.999 Ft
db
termékről Nincs finomabb íz és illat, mint friss, forró karamellás popcorn! Vidám, praktikus flakonja könnyen kezelhető: csak szórja a popcornra a tökéletes ízhatásért! Kiváló ízt ad sült krumplinak, salátáknak, tésztáknak, pizzáknak is.
cégről: A Kernel Season’s stílszerűen a Maize and Blue otthonában született (a kukoricasárga és a kék a University of Michigan Wolverines színei). Mint egyetem hallgató Brian Taylor folyton arra törekedett, hogy hogyan tegye még ízletesebbé kedvencét, a popcornt. Sokat kísérletezett különféle természetes fűszerekkel, amit meg is kóstoltatott kollégiumi társaival. 1999-ben a diploma megszerzése után tovább folytatta a kísérletezést és a kóstoltatást, immár mozikban, olyan kompozíciókkal, amelyek sokkal izgalmasabbak voltak, mint a vaj és a só. Napjainkban a Kernel's Season a popcorn fűszerek első számú márkája, több mint 15 ezer üzletben kapható Amerika-szerte.
származás: USA
összetevők: Cukor, barnacukor, természetes aroma, karamell színezék, paprika oleorezin, szilikon-dioxid, trikalcium-foszfát és szójaolaj.
allergének: Szója
kiszerelés: 80 g
bruttó egységár: 37.487,50 Ft/kg
ÁFA: 27%
cikkszám: 584896
címkék: fűszerkeverék, karamella, popcorn, pattogatott kukorica, kernel season's,
db/karton: 6

Utoljára megtekintett termékek
Mások ezt vették mellé
hozzászólások
új hozzászólás
Receptek