Rózsavölgyi kenyeres-olívás csokoládé 70g

Rózsavölgyi kenyeres-olívás csokoládé 70g

1.899 Ft

Nincs készleten.

termékről Kézzel készített Rózsavölgyi csokoládé, 77% kakóval, pirított kenyér és olíva darabokkal ízesítve. A Rózsavölgyi csokoládék venezuelai kakaóbabból, helybeni feldolgozással készülnek, amely garantálja, hogy minél eredetibb formájában őrzi meg a zamatát. Ezt párosítják olyan szokatlan új ízekkel és a saját tervezésű művészi külsővel, mint amilyen ez a kenyeres-olivás csokoládé is. A 2013-as Acadaemy of Chocolate versenyén a fűszeres csokoládé kategóriájának 3. helyezését érte el.
cégről: A Rózsavölgyi Csokoládé műhelye Budapesten, a Soroksári úti malomudvarban, egy régi gyárépületben található. Itt készülnek a kézzel készített bonbonok. 2009-ben kezdték el a kakaóbab feldolgozását és a saját csokoládé készítését. Venezuelai ültetvényekről vásárolnak gyümölcsös criollo és trinitario kakaóbabokat, mint például Carenero, Ocumare, Trincheras és Porcelana.
származás: Magyarország
összetevők: csokoládé (kakaóbab, bio nádcukor, kakaóvaj) kakaótartalom min. 77%, pirított olajbogyó darabkák, pirított kenyér darabkák, extra szűz olívaolaj
allergének: búza. Nyomokban mandulát, diót, mogyorót, tejport és zabot tartalmazhat.
kiszerelés: 70 g
bruttó egységár: 27.128,57 Ft/kg
ÁFA: 27%
cikkszám: 586515
címkék: csokoládé, olíva, kakaó, magyar, Olive, chocolate,
db/karton: 10

Utoljára megtekintett termékek
Mások ezt vették mellé
hozzászólások
új hozzászólás
Receptek