Részletes leírás
Klasszikus japán ételízesítő gabonaecettel, édesítőszerrel és sóval. Japánban elsősorban a sushi rizshez használják, de japán ihletésű salátákhoz (sunomono) vagy pácokhoz is kiváló.
Kedves Vásárlóink! Üzleteink március 29-én és 31-én, illetve árprilis 1-jén zárva tartanak!
A legfinomabb, lágy ízű ecet sushi ízesítésére, de pácok készítésére is kiválóan alkalmas.
glükóz- fruktóz szirup, brandy ecet, só, rizsecet, barna cukor, ízfokozó: E621
Klasszikus japán ételízesítő gabonaecettel, édesítőszerrel és sóval. Japánban elsősorban a sushi rizshez használják, de japán ihletésű salátákhoz (sunomono) vagy pácokhoz is kiváló.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.