Andechser* Bio Lassi Himbeere 250g
Andechser Bio Málna Lassi joghurtital 250g
999 Ft
Egységár: 3 996 Ft / l

Andechser Bio Málna Lassi joghurtital 250g

  • Cikkszám: 589217
Átvehető
Szállítható
999 Ft
Egységár: 3 996 Ft / l

Bio málna ízesítésű natúr joghurtital. A Lassi egykor a Maharadzsák nemes itala volt, ma már az ajurvédikus konyha szerves részét képezi.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Az Andechser natur márka 110 éves történelemmel büszkélkedhet. Az üzem kizárólag bio tejtermékeket gyárt. Az Andechser Natur biogazdálkodói az év 365 napján dolgoznak, hogy biztosítsák a tehenek és kecskék számára a jó körülményeket. A cég tejüzeme a felső-bajor „öt tavak régiójában”, Münchentől délre, Andechs zarándokvárosában működik. Az emberek és a természet iránti tisztelet és felelősségvállalás a vállalati filozófiájuk részét képezi, csakúgy, mint a vágy, hogy biotermékeikkel aktívan hozzájáruljanak az egészséges táplálkozáshoz, a tiszta környezethez és a vidéki struktúrák fenntartásához. Ennek érdekében csak biogazdálkodásból származó és az egyesület által tanúsított alapanyagokat dolgoznak fel - a mottójuk szerint "hagyjuk a természetet természetesnek". Ökológiai termékeik 100%-ban bioösszetevőkből állnak, amelyeket független szakértők rendszeresen ellenőriznek. A tejüzem dolgozói és beszállítói megóvják a természet erőforrásait, és aktívan hozzájárulnak az állatok védelméhez, a talaj- és vízvédelemhez, valamint az éghajlat védelméhez. A cég 2017-ben elnyerte a Német Fenntarthatósági Díjat.

Összetevők

joghurt (pasztőrözött homogonézett teljes tej, sovány tejpor, baktérium színtenyészet), málna, nádcukor, ivóvíz, sűrítőanyag: citromlékoncentrátum, szentjánoskenyérliszt és pektin, színezék: feketeberkenyelé koncentrátum

Allergének

tej

Részletes leírás

Az Andechser Natur Lassi-k prémium minőségű joghurtitalok, melyek harmonikus felfrissülést nyújtanak. Válogatott alapanyagokból készülnek, számtalan különböző gyümölcsízben kaphatók, s nem tartalmaznak mesterséges aromákat.

Teljes leírás