Részletes leírás
A joghurtot magas, legalább 5%-os tejből, baktériumkultúra hozzáadásával és alvasztással állítják elő. Egyike a legegészségesebb tejtermékeknek.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Kedves Vásárlóink! Üzleteink december 24-én 12:00-ig vannak nyitva. December 25-26-án pedig zárva tartanak és a kiszállítás is szünetel.
Zsíros tejből készült natúr joghurt.
1927-es alapítása óta a Berchtesgadener Land tejfeldolgozó a fenntartható gazdálkodás elvei szerint működik. A szövetkezet teljes egészében 1.700 helyi gazdálkodó tulajdonában van, Pidingben működő tejüzemük pedig Bajorország egyik első biotejüzeme volt. Széles válaszékukban az alpesi bio- és laktózmentes tejen kívül vaj-, joghurt- és egyéb tejkészítmények kaptak helyet.
Magas hőmérsékleten pasztőrözött, homogénezett, zsírszegény tej, johurtkultúra.
tej
A joghurtot magas, legalább 5%-os tejből, baktériumkultúra hozzáadásával és alvasztással állítják elő. Egyike a legegészségesebb tejtermékeknek.