Részletes leírás
A joghurtot magas, legalább 5%-os tejből, baktériumkultúra hozzáadásával és alvasztással állítják elő. Egyike a legegészségesebb tejtermékeknek.
Kedves Vásárlóink! Június 8-9-én üzleteink zárva tartanak és a kiszállítás is szünetel! Megértésüket köszönjük!
A vidéki kiszállítás átmenetileg szünetel! A Budapest és környékére rendelt csomagokat ideiglenesen átvételkor bankkártyával tudják fizetni! Megértésüket köszönjük.
Zsíros tejből készült natúr joghurt.
1927-es alapítása óta a Berchtesgadener Land tejfeldolgozó a fenntartható gazdálkodás elvei szerint működik. A szövetkezet teljes egészében 1.700 helyi gazdálkodó tulajdonában van, Pidingben működő tejüzemük pedig Bajorország egyik első biotejüzeme volt. Széles válaszékukban az alpesi bio- és laktózmentes tejen kívül vaj-, joghurt- és egyéb tejkészítmények kaptak helyet.
Magas hőmérsékleten pasztőrözött, homogénezett, zsírszegény tej, johurtkultúra.
tej
A joghurtot magas, legalább 5%-os tejből, baktériumkultúra hozzáadásával és alvasztással állítják elő. Egyike a legegészségesebb tejtermékeknek.