Részletes leírás
Tejföllel vagy sajtkrémmel megkent pirítóssal érdemes megkóstolni.
A Gorbusa kaviár, vagyis a rózsaszín lazac szemcsés kaviárja különösen népszerű – ikrája markáns ízű, illatú, omlós és szemcséi közepes méretűek.
A Caviar Palace egyedi családi receptjeit 1921 óta több generáción keresztül fejlesztette ki. 2002-ben családi vállalkozást, kézműves üzemet nyitottak Budapesten. Céljuk, hogy legjobb minőségű halból és kaviárból készült Polezhaev termékeiket még több ínyenc asztalára juttassák el.
Lazac kaviár (Oncorhynchus gorbuscha), só.
Hal.
Tejföllel vagy sajtkrémmel megkent pirítóssal érdemes megkóstolni.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.