Részletes leírás
Kézműves panettonet a legjobb és legédesebb szultána mazsolával gazdagítják, és a madagaszkári Mananara vaníliával ízesítik. Ez a klasszikus ízesítés képviseli legjobban a Loison sütési hagyományait.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
A Classico Panettone fajta a könnyedséget a jóval ötvözi: puha és illatos piskótája tele van szicíliai narancsok kandírozott héjával és a calabriai Diamantéból származó citrommal.
Az 1938-ban alapított Loison cég kiváló minőségű, hagyományosan olasz termékei már az egész világon ismertek és kedveltek - a profi gyártási technológiának, a szakma iránt érzett szenvedélynek és a kreatív, szemrevaló csomagolásnak köszönhetően. Süteményeiket a mai napig a harmincas évekből származó családi receptek alapján készítik, természetesen gondosan válogatott, kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával és napjaink ízlésének, követelményeinek megfelelő modern technológiával.
búzaliszt, friss tojás, Sultana mazsola (16%), vaj (tejből), cukor, természetes kovászos élesztő (búza), kandírozott calabriai citrom héj (4%) [citromhéj (53%), glükóz-fruktóz szirup, cukor, sűrített citromlé], kandírozott szicíliai narancs héj (4%) [narancshéj (52%), glükóz-fruktóz szirup, cukor, sűrített citromlé], friss tojássárgája, emulgeálószer: növényi eredetű zsírsavak mono- és digliceridjei, invertcukor, só, kakaóvaj, természetes aromák.
Nyomokban tartalmazhat: szóját és dióféléket.
Kézműves panettonet a legjobb és legédesebb szultána mazsolával gazdagítják, és a madagaszkári Mananara vaníliával ízesítik. Ez a klasszikus ízesítés képviseli legjobban a Loison sütési hagyományait.