Részletes leírás
Hagyományos, természetes kelesztésű olasz karácsonyi sütemény a legnemesebb alapanyagokkal: szabadtartású tojással, friss tejjel, tejszínnel és hegyi vajjal.
Kedves Vásárlóink! Április 18-án, 20-án és 21-én üzleteink zárva tartanak, és a kiszállítás is szünetel. Megértésüket köszönjük!
A vidéki kiszállítás átmenetileg szünetel! A Budapest és környékére rendelt csomagokat ideiglenesen átvételkor bankkártyával tudják fizetni! Megértésüket köszönjük.
Kézműves sütemény étcsokoládé darabkákkal és étcsokoládés krémmel, madagaszkári Mananara vaníliával ízesítve.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Az 1938-ban alapított Loison cég kiváló minőségű, hagyományosan olasz termékei már az egész világon ismertek és kedveltek - a profi gyártási technológiának, a szakma iránt érzett szenvedélynek és a kreatív, szemrevaló csomagolásnak köszönhetően. Süteményeiket a mai napig a harmincas évekből származó családi receptek alapján készítik, természetesen gondosan válogatott, kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával és napjaink ízlésének, követelményeinek megfelelő modern technológiával.
búzaliszt, étcsokoládécseppek (19%) [Kakaópaszta, Cukor, Kakaóvaj, Emulgeálószer: szójalecitin, természetes aromák. kakaó min.: 51%], csokoládé krém (13%) [cukor, víz, glükózszirup, sötét csokoládé (5%) (kakaópaszta, cukor, zsírtalanított kakaópor), sovány tejpor, édesített tojássárgája, vaj (tej), etilalkohol, sűrítőanyag: módosított keményítő és pektin, kakaópor (2%), természetes aromák, só], friss tojás, cukor, természetes kovászos élesztő (búza), friss vaj (tej) (7%), friss tojássárgája, emulgeálószer: növényi eredetű zsírsavak mono- és digliceridjei, szicíliai vadvirágméz, friss tej (1%), friss tejszín (tej) (1%), Cervia tengeri só, kakaóvaj, természetes madagaszkári mananara vanília (0,2%), természetes aromák.
Búza, szója, tej. Nyomokban dióféléket tartalmazhat.
Hagyományos, természetes kelesztésű olasz karácsonyi sütemény a legnemesebb alapanyagokkal: szabadtartású tojással, friss tejjel, tejszínnel és hegyi vajjal.