Részletes leírás
A kérget 6 hétig érlelik rúzsos kultúrákkal és hegyi virágok és fűszerek keverékével.
Kedves Vásárlóink! Üzleteink március 15-én zárva tartanak és a kiszállításunk is szünetel az ünnepnap idején!
Mosott kérgű félkemény sajt 50% zsírtartalommal.
Az Andechser natur márka 110 éves történelemmel büszkélkedhet. Az üzem kizárólag bio tejtermékeket gyárt. Az Andechser Natur biogazdálkodói az év 365 napján dolgoznak, hogy biztosítsák a tehenek és kecskék számára a jó körülményeket. A cég tejüzeme a felső-bajor „öt tavak régiójában”, Münchentől délre, Andechs zarándokvárosában működik. Az emberek és a természet iránti tisztelet és felelősségvállalás a vállalati filozófiájuk részét képezi, csakúgy, mint a vágy, hogy biotermékeikkel aktívan hozzájáruljanak az egészséges táplálkozáshoz, a tiszta környezethez és a vidéki struktúrák fenntartásához. Ennek érdekében csak biogazdálkodásból származó és az egyesület által tanúsított alapanyagokat dolgoznak fel - a mottójuk szerint "hagyjuk a természetet természetesnek". Ökológiai termékeik 100%-ban bioösszetevőkből állnak, amelyeket független szakértők rendszeresen ellenőriznek. A tejüzem dolgozói és beszállítói megóvják a természet erőforrásait, és aktívan hozzájárulnak az állatok védelméhez, a talaj- és vízvédelemhez, valamint az éghajlat védelméhez. A cég 2017-ben elnyerte a Német Fenntarthatósági Díjat.
Pasztőrözött tehéntej*, kéregérlelő* (karamellcukorszirup*, hegyi virágok*, fűszerek*), konyhasó, sajtkultúrák, mikrobiális oltóanyag. *ellenőrzött EU biogazdálkodásból
Tej.
A kérget 6 hétig érlelik rúzsos kultúrákkal és hegyi virágok és fűszerek keverékével.