Részletes leírás
Pirítósra, szendvicsbe kiváló.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Rózsaszínűre párolt kacsamáj darabok narancslekvárral, hosszúborssal ízesítve.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
A modern magyar konyha egyik vezéralakja. Az elmúlt évtizedekben szakácsok egész nemzedékét tanította a hagyomány és kreativitás Bicsár Attila London és Florida után immár évek óta itthon kápráztatja el a fine dining szerelmeseit. London és Florida után immár évek óta újra itthon kápráztatja el a fine dining szerelmeseit.
Kacsamáj 98%, narancslekvár (származási hely: EU, narancs 45%, glükóz-laktóz szirup, antioxidáns: aszkorbinsav), só, fűszerek.
Pirítósra, szendvicsbe kiváló.