Részletes leírás
Ugyanúgy készül, mint a klasszikus vajszóz, a Beurre Blanc, csak a fehérbort és az ecetet citromlével helyettesítik.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Hagyományos francia citromos vajszósz. Halakhoz, tengeri ételekhez tökéletes.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Jean-Claude David 1973-ban nyitotta meg saját készítésű sózott és pácolt halakat áruló üzletét a tengeri élelmiszerek észak-francia fellegvárában, Boulogne-sur-Mer kikötőjében. Feldolgozó üzemeikben a mai napig hagyományosan sózzák és fatüzelésű kemencékben füstölik a heringet, a tőkehalat, lazacot és a makrélát, hogy az állandó kimagasló minőséget megőrizzék.
Vaj 18,7%, tejszín 15%, manióka keményítő, salotta hagyma, növényi rostok (len, citrusok), cukor, Guérnade-i só, szicíliai sárga- és mexikói zöld citromlé sűrítmény 1,3%, fűszerek és gyógynövények, sárgarépa kivonat.
Tej. Nyomokban kagylóféléket, dióféléket, puhatestűeket, mustárt, tojást, halat, és szezámmagot tartalmazhat.
Ugyanúgy készül, mint a klasszikus vajszóz, a Beurre Blanc, csak a fehérbort és az ecetet citromlével helyettesítik.