Részletes leírás
Közkedvelt francia étel, amelyet a világ több országban is fogyasztanak.
Főtt bab paradicsomos, libazsíros szószban.
Régi, hagyományos francia receptek alapján készülnek a Marguerite de Turenne pástétomok. Terrinek, rillettek a legfinomabb kacsa-, liba- és vadhúsokból, pástétomok liba- és kacsamájból, halakból.
áztatott száraz fehérbab, víz, libazsír 2,9%, paradicsomsűrítmény, duplán sűrített paradicsom, só, módosított kukoricakeményítő, hagymapor, természetes aroma
Közkedvelt francia étel, amelyet a világ több országban is fogyasztanak.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.