Részletes leírás
Igazi francia ínyencség, melynek pazar íze a tradícionális receptnek köszönhető.
Kedves Vásárlóink! Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy házhoz szállítási díjaink megváltoztak. A részletek az ÁSZF-ben.
A bisque francia eredetű elnevezés, fűszeres krémlevest jelent, melyet a klasszikus recept szerint garnélából, rákból vagy homárból készítenek.
Régi, hagyományos francia receptek alapján készülnek a Marguerite de Turenne pástétomok. Terrinek, rillettek a legfinomabb kacsa-, liba- és vadhúsokból, pástétomok liba- és kacsamájból, halakból.
halleves (víz, homár), homárhús 8%, fehérbor (szulfitot tartalmaz), napraforgó olaj, hagyma, sűrített paradicsom, módosított kukoricakeményítő, búzaliszt (glutént tartalmaz), vaj (tej), só, konyak 0,7%, sovány tejpor, fokhagyma, bors
homár, szulfit, búza, tej
Igazi francia ínyencség, melynek pazar íze a tradícionális receptnek köszönhető.