Részletes leírás
Igazi francia ínyencség, melynek pazar íze a tradícionális receptnek köszönhető.
A bisque francia eredetű elnevezés, fűszeres krémlevest jelent, melyet a klasszikus recept szerint garnélából, rákból vagy homárból készítenek.
Régi, hagyományos francia receptek alapján készülnek a Marguerite de Turenne pástétomok. Terrinek, rillettek a legfinomabb kacsa-, liba- és vadhúsokból, pástétomok liba- és kacsamájból, halakból.
halleves (víz, homár), homárhús 8%, fehérbor (szulfitot tartalmaz), napraforgó olaj, hagyma, sűrített paradicsom, módosított kukoricakeményítő, búzaliszt (glutént tartalmaz), vaj (tej), só, konyak 0,7%, sovány tejpor, fokhagyma, bors
homár, szulfit, búza, tej
Igazi francia ínyencség, melynek pazar íze a tradícionális receptnek köszönhető.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.