Részletes leírás
Nevét a cassole-ról, a hagyományos főzőedényről kapta, amelyben készítik, mely egy mély, kerek, ferde oldalú cserépedény.
A cassoulet egy babbal, konfitált kacsával vagy libával, kolbásszal és esetleg további húsfélékkel készült francia egytálétel.
Régi, hagyományos francia receptek alapján készülnek a Marguerite de Turenne pástétomok, terrinek, rillettek a legfinomabb kacsa-, liba- és vadhúsokból, pástétomok liba- és kacsamájból, illetve halakból.
felvágottak és hús 33% (Toulouse-i kolbász 15%, sertéshús- és zsír, só, bors), konzerv kacsa comb 18%), tuskóbab 29% (felbontásig), főtt lé (víz, kacsa zsír, só, paradicsomsűrítmény, fokhagymapép (fokhagyma, bors), aromák, keményítő, cukor (dextróz), állati eredetű zsír, fűszerek, zselatin, póréhagyma.
Színezék és tartósítószermentes.
Nevét a cassole-ról, a hagyományos főzőedényről kapta, amelyben készítik, mely egy mély, kerek, ferde oldalú cserépedény.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.