Részletes leírás
Ideális előétel vagy szendvicsfeltét, de kiváló salátába, pizzára, tésztaételekbe is.
Kedves Vásárlóink! Április 18-án, 20-án és 21-én üzleteink zárva tartanak, és a kiszállítás is szünetel. Megértésüket köszönjük!
A vidéki kiszállítás átmenetileg szünetel! A Budapest és környékére rendelt csomagokat ideiglenesen átvételkor bankkártyával tudják fizetni! Megértésüket köszönjük.
Prémium sertéshúsból készült vastagkolbász, jellegzetes aromáját a fűszereknek és a lassú érlelésnek köszönheti.
A közel három évszázados múltra visszatekintő olasz Devodier Prosciutti cég több mint 50 éve készíti prémium minőségű sonkáit, 1963-ban alapítója volt a Pármai Sonka Konzorciumnak. A Devodier nem egyszerűen egy cég, a Devodier egy család: generációkon át azon dolgoznak, hogy minden egyes termékük ízletes remekművé váljon. A technológia, az éghajlat, az alapanyagok és a tapasztalat alapvetően fontos, de ami minden terméküket jellemez: az olasz sonkakészítés hagyományának őrzése és tisztelete.
sertés, só, dextróz, természetes ízesítők, antioxidáns: E301, tartósítószerek: E250, E252
Ideális előétel vagy szendvicsfeltét, de kiváló salátába, pizzára, tésztaételekbe is.