Részletes leírás
A chorizo, azaz a spanyol kolbász különlegességét az alapjául szolgáló, méltán híres ibériai sertés adja. Karakteres ízét a paprika és az érlelés során alkalmazott szárítási eljárás adja.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Kedves Vásárlóink! Üzleteink december 24-én 12:00-ig vannak nyitva. December 25-26-án pedig zárva tartanak és a kiszállítás is szünetel.
Online bankkártyás fizetés esetén a kimérős termékek árának 130%-át zároljuk, amíg nem ismerjük a pontos mennyiséget. A vásárlás végösszege mindig mérés alapon kerül levonásra.
Iberico sertésből, tradicionális eljárással készített spanyol stílusú kolbász.
Az Aljomar spanyol vállalat kiváló minőségű húskészítmények előállításával foglalkozik, kizárólag iberico sertésből.
ibérico sertéshús és –zsír, fokhagymapor, só, paprikakivonat, dextróz, dextrin, sertés protein, színezék E-120.
A chorizo, azaz a spanyol kolbász különlegességét az alapjául szolgáló, méltán híres ibériai sertés adja. Karakteres ízét a paprika és az érlelés során alkalmazott szárítási eljárás adja.