Részletes leírás
A chorizo, azaz a spanyol kolbász különlegességét az alapjául szolgáló, méltán híres ibériai sertés adja. Karakteres ízét a paprika és az érlelés során alkalmazott szárítási eljárás adja.
A vidéki kiszállítás átmenetileg szünetel! A Budapest és környékére rendelt csomagokat ideiglenesen átvételkor bankkártyával tudják fizetni! Megértésüket köszönjük.
Kedves Vásárlóink! Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy 2025. július 1-jétől házhoz szállítási díjaink megváltoznak. Budapestre és Pest vármegyébe bruttó 20.000 Ft felett bruttó 3.000 Ft-ért, bruttó 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk. Bruttó 20.000 Ft alatt a termékek bolti átvételére van lehetőség.
Kedves Vásárlóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy Balassi Bálint utcai üzletünk 2025. június 23-án, hétfőn leltározás miatt 14:00-ig tart nyitva. Köszönjük megértésüket!
Online bankkártyás fizetés esetén a kimérős termékek árának 130%-át zároljuk, amíg nem ismerjük a pontos mennyiséget. A vásárlás végösszege mindig mérés alapon kerül levonásra.
Iberico sertésből, tradicionális eljárással készített spanyol stílusú kolbász.
Az Aljomar spanyol vállalat kiváló minőségű húskészítmények előállításával foglalkozik, kizárólag iberico sertésből.
ibérico sertéshús és –zsír, fokhagymapor, só, paprikakivonat, dextróz, dextrin, sertés protein, színezék E-120.
A chorizo, azaz a spanyol kolbász különlegességét az alapjául szolgáló, méltán híres ibériai sertés adja. Karakteres ízét a paprika és az érlelés során alkalmazott szárítási eljárás adja.