Részletes leírás
Remek száraz- vagy friss tésztákhoz: gnocchihoz, tortellihez, rizottóhoz, polentához vagy töltött tésztákhoz.
Kedves Vásárlóink! Április 18-án, 20-án és 21-én üzleteink zárva tartanak, és a kiszállítás is szünetel. Megértésüket köszönjük!
A vidéki kiszállítás átmenetileg szünetel! A Budapest és környékére rendelt csomagokat ideiglenesen átvételkor bankkártyával tudják fizetni! Megértésüket köszönjük.
Különleges szósz vargányagombával és szarvasgonbával.
A Tartuflanghe alapítói, Domenica és Beppe 1968-ban kezdtek el foglalkozni a szarvasgombával. Alba város szívében fekvő éttermük, a Da Beppe, a gombás - de leginkább a szarvasgombás - ételek szerelmesinek mekkájaként vonult be a Michelin Guide-ba. 1980-ban alapították meg Tartuflanghe nevű vállalkozásukat, azzal a céllal, hogy az Beppe inspirációjából és kulináris tapasztalataiból profitáljon, melyek egy igen tekintélyes karrierben tetőztek. Többek között nekik köszönhetjük az első szarvasgombával ízesített tésztát.
Vargányagomba (Boletus edulis és rokon fajok) 73%, tej, tejszín, Bianchetto szarvasgomba (Tuber albidum Pico) 3%, vaj (tejből), nyári szarvasgomba (Tuber aestivum Vitt.) 2%, hagyma, sárgarépa, burgonyakeményítő, só, bors, aromák.
tej
Remek száraz- vagy friss tésztákhoz: gnocchihoz, tortellihez, rizottóhoz, polentához vagy töltött tésztákhoz.