Vermouth Cocchi Storico 0,75l
Vermouth Cocchi Storico 0,75l
11 490 Ft
Egységár: 15 320 Ft / l

Vermouth Cocchi Storico 0,75l

  • Cikkszám: 603290
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 1 db
11 490 Ft
Egységár: 15 320 Ft / l

A Vermouth Cocchi Storico egy klasszikus itáliai vermouth, melyet a Cocchi ház készít. Gazdag ízvilága és kiváló minősége miatt kedvelt választás a koktélkészítők és a gasztronómia szerelmesei körében.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Cocchi egy olasz családi vállalkozás, mely az italok terén a minőség és az innováció egyensúlyát képviseli. Az 1854-ben alapított cég az évszázadok során kialakította hírnevét a kiváló minőségű vermouth-jaival és egyéb italaival. A Cocchi elkötelezett a hagyományok tisztelete mellett, ugyanakkor folyamatosan keresi az újításokat és az ízek világának felfedezését. Minden termékükben érezhető a szenvedély és a precizitás, melyek az olasz gasztronómia és kultúra alapjait képezik.

Részletes leírás

A Vermouth Cocchi Storico a klasszikus itáliai vermouth hagyományát ötvözi a modern kulináris igényekkel. A Cocchi család évszázadok óta a minőségi italok hírnevével büszkélkedik, és ez a vermouth is ezt az örökséget hordozza magában. A Storico egy tökéletes egyensúlyt talál a kesernyés és édes ízek között, melyeket gondosan válogatott gyógynövények, fűszerek és aromák felhasználásával érnek el. A Cocchi Storico tökéletes alapanyag a klasszikus koktélokhoz, mint például a Negroni vagy a Martini, de kiválóan állja meg a helyét önmagában is, jéggel vagy egy csepp citromhéjjal tálalva. Ez a vermouth valódi ízélményt nyújt mindazoknak, akik szeretik felfedezni az itáliai konyha gazdag világát.

Teljes leírás