WessexM SixSeed Hatmagos liszt 1,5kg
Wessex Mill hatmagos liszt 1,5kg
1 999 Ft
Egységár: 1 333 Ft / kg

Wessex Mill hatmagos liszt 1,5kg

  • Cikkszám: 995341
Szállítható
1 999 Ft
Egységár: 1 333 Ft / kg
A Wessex Mill egyik legnépszerűbb lisztkeveréke a hatmagvas lisztkeverék, melyben a lenmag, mák, szezám, köles és napraforgó magvak nemcsak finomak, de tele vannak esszenciális zsírsavakkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal.
Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás 30.000 Forint kosárérték felett!

Cégről

Wessex Mill lisztjeink egy Oxford közelében fekvő angol kisvárosból érkeztek. Itt nem divat a minőséget rontó tömegtermelés, a négy generáció óta ezzel foglalkozó Munsey család az Anglia legkisebb malma körül elterülő földek legjobb gabonáit vásárolja meg és őrli kiváló minőségű lisztté. Ez a liszt éppen ezért egészen más. Képzeljük csak el: minden liszteszacskón megtaláljuk a farm nevét, ahonnan a liszt alapanyagául szolgáló gabona érkezett. A saját készítésű kenyér élményét ez még teljesebbé teszi.

Összetevők

búzaliszt, darált malátaliszt 8%, lenmag 2,5%, kölesmag 2,5%, mák 1,5%, napraforgómag 1,3%, szezámmag 1,3%, árpamaláta liszt, vitaminok: kálcium, niacin, vas, thiamin

Allergének

búza, malátaliszt, szezámmag, árpamaláta

Részletes leírás

Egy magvas lisztkeverékből készült zsemlével biztosan energikusabban indul a nap! A hatmagos kenyérliszt a Wessex Mill termékcsalád legjobban fogyó tagja.
Teljes leírás