Részletes leírás
Különleges snack bárhol, bármikor, de italok mellé is kínálhatjuk.
Ropogós, sózott kesudió illatos szarvasgomba-kivonattal bevonva.
A Tartuflanghe alapítói, Domenica és Beppe 1968-ban kezdtek el foglalkozni a szarvasgombával. Alba város szívében fekvő éttermük, a Da Beppe, a gombás - de leginkább a szarvasgombás - ételek szerelmesinek mekkájaként vonult be a Michelin Guide-ba. 1980-ban alapították meg Tartuflanghe nevű vállalkozásukat, azzal a céllal, hogy az Beppe inspirációjából és kulináris tapasztalataiból profitáljon, melyek egy igen tekintélyes karrierben tetőztek. Többek között nekik köszönhetjük az első szarvasgombával ízesített tésztát.
Kesudió 93%, nyári szarvasgomba lé (Tuber aestivum Vitt) 2,4%, burgonya maltodextrin, só, aromák, bors, sűrítmények (alma, sárgarépa, hibiszkusz), természetes aroma.
Kesudió. Nyomokban tartalmazhat egyéb csonthéjasokat, földimogyorót, glutént, szezámmagot és szóját.
Különleges snack bárhol, bármikor, de italok mellé is kínálhatjuk.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.