Mill & Mortar bio sós mandula 100g
Mill & Mortar bio sós mandula 100g
3 899 Ft
Egységár: 38 990 Ft / kg

Mill & Mortar bio sós mandula 100g

  • Cikkszám: 002943
Átvehető
Szállítható
3 899 Ft
Egységár: 38 990 Ft / kg

A Guara egy viszonylag új spanyol mandulafaj, amely egyre népszerűbb Spanyolországban és a világ más részein.
 

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Mill & Mortar célja a maga teljes egyszerűségében az, hogy elmesélje az elképesztő történeteket a fűszerekről, inspirációt és hozzávalókat biztosítson ételeinek fűszerezéséhez. Fűszereink többségét a Termék származása nevezett elv szerint választjuk ki., ami azt jelenti, hogy a következőket keressük kiválasztáskor:

1. Fűszerek, amelyeknek olyan a külleme, illata és íze, mint betakarításkor.
2. Tudjuk, mikor és hogyan termesztik és takarítják be. Szeretjük biztosítani, hogy a folyamat fenntartható; hogy a talaj erőforrásai nem merülnek ki és hogy az emberek, állatok vagy más ökoszisztémák sértetlenek maradnak.
3. Egyedi termékek, amelyek történetet mesélhetnek el azokról az emberekről, akik keményen dolgoznak, hogy valami egyedit hozzanak létre.

A fűszer minősége a legfontosabb – szeretnénk, ha fogyasztóinkat olyan nyers, bio termékek használatára ösztönöznék, amelyek gazdagítják életmódjukat, miközben jól mutatnak a konyhai polcon.

Összetevők

Mandula * 93,6%, olívaolaj 1,5%*, tengeri só 1,9%*.* = bio

Allergének

mandula

Részletes leírás

A Guara mandula természetesen édes, zsírtartalma miatt pörkölt barna színű mag, mely csodálatos ropogósságot ad. Ízében hasonlít a Marcona mandula édes és lágy ízére, azzal a további előnnyel, hogy szinte soha nem keseredik meg.
 

Teljes leírás