Részletes leírás
Alapanyaga CREA Blend 68% étcsokoládé maltitollal édesítve.

Kedves Vásárlóink! Üzleteink november 1-jén zárva tartanak.








Ropogós szicíliai mandulaszemek lágy, cukormentes étcsokoládé burokban.
A ZAX megálmodója és alkotója a Varga házaspár, akik büszkék rá, hogy értéket teremthetnek a magyar csokoládépiacon. A csokoládéműhelyükben a legmodernebb eszközökkel és kiváló alapanyagokkal dolgoznak, amelyekért beutazták a világ országait, hogy megkeressék a legkiemelkedőbb termelőket. A kakaóbab Dél-Amerikából és Afrikából, a vanília Madagaszkárról, a mogyoró Piemontból míg a mandula Kaliforniából vagy a Mediterrániumból érkezik. Kézzel készült prémium bonbonjaik, drazséik és táblás csokoládéik olyanok, akár egy műalkotás: meglepően és váratlanul újszerűek, nincs köztük két egyforma.
68% cukormentes étcsokoládé (kakaómassza, kakaóvaj, maltitol emulgeáló: szójalecitin), természetes AZO free ételszínezék.
szója, mandula
Alapanyaga CREA Blend 68% étcsokoládé maltitollal édesítve.