Részletes leírás
Az akácméz és a szarvasgomba is az erdő egy-egy legszebb ajándéka, házasítva pedig extravagáns párosítás, mely tökéletes sajtokhoz, desszertekhez de akár egy toast-hoz is elképesztő.
Kedves Vásárlóink! Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy házhoz szállítási díjaink megváltoztak. A részletek az ÁSZF-ben.
Aranyló akácméz fehér szarvasgombával ízesítve.
A Tartuflanghe alapítói, Domenica és Beppe 1968-ban kezdtek el foglalkozni a szarvasgombával. Alba város szívében fekvő éttermük, a Da Beppe, a gombás - de leginkább a szarvasgombás - ételek szerelmesinek mekkájaként vonult be a Michelin Guide-ba. 1980-ban alapították meg Tartuflanghe nevű vállalkozásukat, azzal a céllal, hogy az Beppe inspirációjából és kulináris tapasztalataiból profitáljon, melyek egy igen tekintélyes karrierben tetőztek. Többek között nekik köszönhetjük az első szarvasgombával ízesített tésztát.
akácméz 99%, liofilizált fehér szarvasgomba (Tuber magnatum Pico) 0,1% (0,6% friss szarvasgombával egyenértékű), aroma.
Az akácméz és a szarvasgomba is az erdő egy-egy legszebb ajándéka, házasítva pedig extravagáns párosítás, mely tökéletes sajtokhoz, desszertekhez de akár egy toast-hoz is elképesztő.