Részletes leírás
Az akácméz és a szarvasgomba is az erdő egy-egy legszebb ajándéka, házasítva pedig extravagáns párosítás, mely tökéletes sajtokhoz, desszertekhez de akár egy toast-hoz is elképesztő.
Aranyló akácméz fehér szarvasgombával ízesítve.
A Tartuflanghe alapítói, Domenica és Beppe 1968-ban kezdtek el foglalkozni a szarvasgombával. Alba város szívében fekvő éttermük, a Da Beppe, a gombás - de leginkább a szarvasgombás - ételek szerelmesinek mekkájaként vonult be a Michelin Guide-ba. 1980
akácméz 99 %, fehér szarvas-gomba 0,1%, aroma
Az akácméz és a szarvasgomba is az erdő egy-egy legszebb ajándéka, házasítva pedig extravagáns párosítás, mely tökéletes sajtokhoz, desszertekhez de akár egy toast-hoz is elképesztő.