Részletes leírás
Az akácméz és a szarvasgomba is az erdő egy-egy legszebb ajándéka, házasítva pedig extravagáns párosítás, mely tökéletes sajtokhoz, desszertekhez de akár egy toast-hoz is elképesztő.
Kedves Vásárlóink! Üzleteink március 29-én és 31-én, illetve árprilis 1-jén zárva tartanak!
Aranyló akácméz fehér szarvasgombával ízesítve.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
A Tartuflanghe alapítói, Domenica és Beppe 1968-ban kezdtek el foglalkozni a szarvasgombával. Alba város szívében fekvő éttermük, a Da Beppe, a gombás - de leginkább a szarvasgombás - ételek szerelmesinek mekkájaként vonult be a Michelin Guide-ba. 1980-ban alapították meg Tartuflanghe nevű vállalkozásukat, azzal a céllal, hogy az Beppe inspirációjából és kulináris tapasztalataiból profitáljon, melyek egy igen tekintélyes karrierben tetőztek. Többek között nekik köszönhetjük az első szarvasgombával ízesített tésztát.
akácméz 99 %, fehér szarvas-gomba 0,1%, aroma
Az akácméz és a szarvasgomba is az erdő egy-egy legszebb ajándéka, házasítva pedig extravagáns párosítás, mely tökéletes sajtokhoz, desszertekhez de akár egy toast-hoz is elképesztő.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.