Részletes leírás
A kókusztej nem a kókuszdió belsejében lévő folyadék! Úgy készül, hogy a kókuszpépet vízzel keverik össze. Ezután a pürét leszűrik, és az eredmény a kókusztejnek nevezett tejszerű, aromás folyadék.

Advent idején vasárnaponként a Perc utcai és a Hegyvidék Központban található üzleteink 16:00-ig, Balassi Bálint utcai üzletünk pedig 18:00-ig tart nyitva. Szeretettel várunk, hogy kényelmesen beszerezhesd az ünnepi alapanyagokat és ajándékokat.
A kókusztej ázsiai konyhában a legelterjedtebb, bár napjainkban már egyre inkább a nyugati konyhákban is szívesen használják.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
-
Kókusznkivonat 77%, víz, stabilizátor: E466, szulfitot tartalmaz, antioxidáns: E223
szulfitot tartalmaz
A kókusztej nem a kókuszdió belsejében lévő folyadék! Úgy készül, hogy a kókuszpépet vízzel keverik össze. Ezután a pürét leszűrik, és az eredmény a kókusztejnek nevezett tejszerű, aromás folyadék.