Részletes leírás
Krémes és finom, az avokádónak köszönhetően avokádóolajos majonézt nyers zöldségekkel, garnélarákkal vagy tenger gyümölcseivel is fogyaszthatjuk.
Hagyományos módon, minőségi alapanyagokból készült avokádóolajos majonéz,melyet szabadtartású tyúkok francia tojássárgájából, szűz avokádóolajból, Franciaországból származó repceolajból és jó dijoni mustárból készítenek.
A minőségi olajok készítése Franciaországban több száz éves hagyomány. Eredetileg minden falunak volt egy olajsajtolója, ahol a diót pörkölték, majd az olajat sajtolták. A La Tourangelle üzemei ezt a hagyományt igyekeznek megőrizni székhelyén, Franciaországban, illetve leányvállalatánál, Kaliforniában is. Kézműves módszerekkel készített, magas minűségű és tisztaságú olajaik széles választékát kínálják szerte a világon.
napraforgóolaj 60%, avokádóolaj 14%, francia szabadtartásos tojássárgája 9,6%, dijoni mustár (víz, mustármag, szeszes ecet, só), szeszes ecet, víz, citromlé, Guérande-i só, fehérbors, paprika, kurkuma
tojás, mustár. Tejet és glutént feldolgozó üzemben készült.
Krémes és finom, az avokádónak köszönhetően avokádóolajos majonézt nyers zöldségekkel, garnélarákkal vagy tenger gyümölcseivel is fogyaszthatjuk.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.