Részletes leírás
A hagyományos módon, a verjuice és az őrölt mustármag kombinálásával készült mustár a szendvicsek ínyenceinek elengedhetetlen kelléke. Az édes, savanykás íz a kedvencek közé tartozik.

Advent idején vasárnaponként a Perc utcai és a Hegyvidék Központban található üzleteink 16:00-ig, Balassi Bálint utcai üzletünk pedig 18:00-ig tart nyitva. Szeretettel várunk, hogy kényelmesen beszerezhesd az ünnepi alapanyagokat és ajándékokat.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
A Fallot cég családi vállalkozásként 1840 óta készíti hagyományos dijoni mustárjait és ecetjeit Burgundia tartományban.. A mustárokat kézműves módszerekkel készítik, kővel törik meg a mustármagokat, így igen intenzív ízük marad. A hagyományok megőrzése mellett különleges hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre is - újrahasznosításra és a káros környezeti hatások csökkentésére.
Víz, mustármag, ecet, só, antioxidáns, citromsav, fűszer.
Mustárt és kálium-metabiszulfitot tartalmaz
A hagyományos módon, a verjuice és az őrölt mustármag kombinálásával készült mustár a szendvicsek ínyenceinek elengedhetetlen kelléke. Az édes, savanykás íz a kedvencek közé tartozik.