Részletes leírás
Az olajat szűrés után hordóban pihentetik, majd finomítás nélkül adagolják az üvegekbe. Nyáron kiválóan alkalmas nyers zöldségekhez, crudité-khez, télen pedig édeskömény, articsóka vagy káposzta ízesítéséhez.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
A legkiválóbb minőségű Taggiasca és Oliarola termésből készült ez a hidegen sajtolt, extra szűz olaj. Érdekessége, hogy a felhasznált olívatermés csak egy része teljesen érett. Az érett és még félérett szemek kombinációjából friss, élénk ízvilágú olaj
A Calvi cég története egészen 1919-ig nyúlik vissza, amikor a fiatal Giuseppe Calvi, egy onegliai földműves és olajbolgyótermesztő család sarja a háborúból hazatérve úgy döntött, hogy kereskedőként is kamatoztatja tudását. 1921-ben fivérével, Paoloval
extra szűz olívaolaj (kíméletes eljárással hidegen sajtolt).
Az olajat szűrés után hordóban pihentetik, majd finomítás nélkül adagolják az üvegekbe. Nyáron kiválóan alkalmas nyers zöldségekhez, crudité-khez, télen pedig édeskömény, articsóka vagy káposzta ízesítéséhez.