Részletes leírás
                    A bogyókat a korai szüret két különleges pillanatában szedtek: egyrészt az első napon, amikor frissek és erőteljesebbek az aromák, valamint az utolsó napokban, amikor érettebbek és édesebbek.Egyedi ízvilágával egekbe emeli a majonézt, a salátákat, halakat, húsokat, tésztákat, de jól megy desszertekhez, csokoládékhoz és gyümölcsökhöz is.                
                
                    Teljes leírás                
             
                     
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
             
                    
             
                    
             
                     
                    
             
                    
             
                    
             
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
             
                    
             
                     
                     
                    
             
                     
                     
                     
                     
                    
             
                     
                     
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                    
            






