Caffé Pontevecchio American Vasari 250g
Caffé Pontevecchio American Vasari őrölt kávé 250g
2 599 Ft
Egységár: 10 396 Ft / kg

Caffé Pontevecchio American Vasari őrölt kávé 250g

  • Cikkszám: 002609
Átvehető
Szállítható
2 599 Ft
Egységár: 10 396 Ft / kg

 

A lassú és kézműves pörkölés lehetővé teszi a babban lévő cukrok tökéletes karamellizálását, így a kávé édes és kellemes utóízt ad.Finom ízű aromás kávé, sokféle utóízzel rendelkezik, mint például: kakaó, vanília, csokoládé, virágos jegyek és szárított gyümölcs.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Caffè Pontevecchio Firenze kézműves kávémárka 2014-ben született Alfonso Petrella ötletéből. A név egyszerre képviseli a termék magas minőségét és annak a városnak az eleganciáját, ahonnan származik: Firenzéből. Színei fekete és arany: fekete a pörkölt kávé színére, az arany, a Ponte Vecchio ötvösműhelyeire utal.

Összetevők

80% Arabica, 20% Robusta

Részletes leírás

Az "amerikai stílusban" elkészített kávé egyre népszerűbb Európában és Olaszországban is. A legjobb eredmény érdekében papírszűrőre és nem túl finomra őrölt kávéra van szüksége. „Amerikai” őrölt kávénk egyre népszerűbb termék az olasz vásárlók körében is. A keverék teljes egészében Dél-Amerikából származó arabikákból áll, amelyek édes és lágy ízt adnak a kávénak, így a nap folyamán többször is elfogyasztható kellemes ital az energia feltöltődése céljából.

Teljes leírás