Jack n Jill Bio Ellie toothbrush
Jack N’ Jill Bio Elefántos fogkefe
2 459 Ft
Egységár: 24 590 Ft / kg

Jack N’ Jill Bio Elefántos fogkefe

  • Cikkszám: 002512
Átvehető
Szállítható
2 459 Ft
Egységár: 24 590 Ft / kg

Állatmintás fogkefe gyermekeknek.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről


A Jack n 'Jill ausztrál családi vállalkozás természetes BIO gyermekfogkrémeket gyárt, amelyek lenyelés esetén 100% -osan biztonságosak! Így, a Jack N 'Jill fogkrémeknek köszönhetően a gyermekek fogmosása hatékony, kíméletes és biztonságos. A Jack N 'Jill gyermekfogkrémek teljesen természetesek, s azokat BIO minőségű gyümölcsök ízével ízesítik.

A fogkrémek gyártása mellett, a Jack N 'Jill speciális gyermekfogkefék fejlesztésével is foglalkozik. A Jack N 'Jill fogkefék káros anyagot nem tartalmaznak, újrahasznosíthatók és lebomlanak. Nem tartalmaznak PVC-t, ftalátokat vagy BPA-t.

Sőt, minden Jack n 'Jill termék alkalmas vegánok számára is, mert állati eredetű összetevőket sem tartalmaz és állatokon nem tesztelt. Biztosítsa gyermekeinek a lehető legjobbat a Jack N 'Jill márkával!


 

Részletes leírás

Ez az aranyos Jack N Jill gyermek fogkefe egy abszolút innováció: A Bio fogkefe nyele tiszta, GMO mentes kukoricakeményítő, feje pedig újrahasznosítható DuPont nylonból előállított. A termék környezetbarát és gyerekbarát kialakítású. Állati móka fogmosás közben - már az első fogak megjelenésekor!

Teljes leírás