Jack n Jill Bio Bunny toothbrush
Jack N’ Jill Bio Nyuszis fogkefe
2 459 Ft
1 530 Ft
Egységár: 15 301 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Jack N’ Jill Bio Nyuszis fogkefe

  • Cikkszám: 002511
2 459 Ft
1 530 Ft
Egységár: 15 301 Ft / kg

Állatmintás fogkefe gyermekeknek.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Jack n 'Jill ausztrál családi vállalkozás természetes BIO gyermekfogkrémeket gyárt, amelyek lenyelés esetén 100% -osan biztonságosak! Így, a Jack N 'Jill fogkrémeknek köszönhetően a gyermekek fogmosása hatékony, kíméletes és biztonságos. A Jack N 'Jill gyermekfogkrémek teljesen természetesek, s azokat BIO minőségű gyümölcsök ízével ízesítik.

A fogkrémek gyártása mellett, a Jack N 'Jill speciális gyermekfogkefék fejlesztésével is foglalkozik. A Jack N 'Jill fogkefék káros anyagot nem tartalmaznak, újrahasznosíthatók és lebomlanak. Nem tartalmaznak PVC-t, ftalátokat vagy BPA-t.

Sőt, minden Jack n 'Jill termék alkalmas vegánok számára is, mert állati eredetű összetevőket sem tartalmaz és állatokon nem tesztelt. Biztosítsa gyermekeinek a lehető legjobbat a Jack N 'Jill márkával!

Részletes leírás

Ez az aranyos Jack N Jill gyermek fogkefe egy abszolút innováció: A Bio fogkefe nyele tiszta, GMO mentes kukoricakeményítő, feje pedig újrahasznosítható DuPont nylonból előállított. A termék környezetbarát és gyerekbarát kialakítású. Állati móka fogmosás közben - már az első fogak megjelenésekor!

Teljes leírás