Jack n Jill Flavor Free Toothpaste 50g
Jack N’ Jill Ízesítés nélküli Fogkrém 50g
3 099 Ft
1 990 Ft
Egységár: 39 800 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Jack N’ Jill Ízesítés nélküli Fogkrém 50g

  • Cikkszám: 002524
3 099 Ft
1 990 Ft
Egységár: 39 800 Ft / kg

 

Fluoridmentes fogkrrém, 6 hónapos kortól alkalmas (általában ekkor jönnek az első fogak). Tudjuk, hogy a kisgyerekek nem tudnak tökéletesen köpni – a Jack N' Jill fogkrém biztonságos lenyelés esetén, ha az utasításoknak megfelelően használják.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Jack n 'Jill ausztrál családi vállalkozás természetes BIO gyermekfogkrémeket gyárt, amelyek lenyelés esetén 100% -osan biztonságosak! Így, a Jack N 'Jill fogkrémeknek köszönhetően a gyermekek fogmosása hatékony, kíméletes és biztonságos. A Jack N 'Jill gyermekfogkrémek teljesen természetesek, s azokat BIO minőségű gyümölcsök ízével ízesítik.

A fogkrémek gyártása mellett, a Jack N 'Jill speciális gyermekfogkefék fejlesztésével is foglalkozik. A Jack N 'Jill fogkefék káros anyagot nem tartalmaznak, újrahasznosíthatók és lebomlanak. Nem tartalmaznak PVC-t, ftalátokat vagy BPA-t.

Sőt, minden Jack n 'Jill termék alkalmas vegánok számára is, mert állati eredetű összetevőket sem tartalmaz és állatokon nem tesztelt. Biztosítsa gyermekeinek a lehető legjobbat a Jack N 'Jill márkával!

Összetevők

Xilit, tisztított víz, glicerin (kókuszdió eredetű), szilícium-dioxid, xantángumi, körömvirág kivonat, kálium-szorbát (természetes eredetű), citromsav

Részletes leírás

Használjon kis mennyiséget a megfelelő Jack N' Jill fogkefére. Naponta kétszer, étkezés után finoman, körkörös mozdulatokkal mossa át. Az utasításoknak megfelelő használat során lenyelve biztonságos. Fluorid, cukor, mesterséges színezék nélkül.

Teljes leírás