Jack n Jill Tickle Tooth Sonic
Jack N’ Jill Tickle Tooth fogkefe
8 699 Ft
Egységár: 86 990 Ft / kg

Jack N’ Jill Tickle Tooth fogkefe

  • Cikkszám: 002536
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 5 db
8 699 Ft
Egységár: 86 990 Ft / kg

Gyengéd és megbízható fogtisztítás, LED lámpával

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Jack n 'Jill ausztrál családi vállalkozás természetes BIO gyermekfogkrémeket gyárt, amelyek lenyelés esetén 100% -osan biztonságosak! Így, a Jack N 'Jill fogkrémeknek köszönhetően a gyermekek fogmosása hatékony, kíméletes és biztonságos. A Jack N 'Jill gyermekfogkrémek teljesen természetesek, s azokat BIO minőségű gyümölcsök ízével ízesítik.

A fogkrémek gyártása mellett, a Jack N 'Jill speciális gyermekfogkefék fejlesztésével is foglalkozik. A Jack N 'Jill fogkefék káros anyagot nem tartalmaznak, újrahasznosíthatók és lebomlanak. Nem tartalmaznak PVC-t, ftalátokat vagy BPA-t.

Sőt, minden Jack n 'Jill termék alkalmas vegánok számára is, mert állati eredetű összetevőket sem tartalmaz és állatokon nem tesztelt. Biztosítsa gyermekeinek a lehető legjobbat a Jack N 'Jill márkával!

Részletes leírás

A Tickle Tooth Szónikus fogkefe 0-6 éves kor közötti gyermekek számára ideális, vidám nyelével és LED lámpájával szórakoztatóvá teszi a fogmosást. A lámpa tökéletes a kis fogak megfelelő tisztításának ellenőrzésére is.
Szónikus technológiája 30 másodperces impulzus funkcióval is rendelkezik, amely emlékezteti, hogy a fogkefét a száj másik részében kell mozgatnia.

Teljes leírás