Stardrops The pink stuff tsiztító paszta 850g
Stardrops The pink stuff tisztító paszta 850g
1 859 Ft
Átmenetileg nem elérhető

Stardrops The pink stuff tisztító paszta 850g

  • Cikkszám: 000751
1 859 Ft

A Star dorops Pink Stuff multifunkciós tisztítópaszta ideális serpenyők, grillek, kerámia tálak, üveg, rozsda, mosogató tálca, uPvc, kerti bútor, festék, hajó, főzőlap, réz és még megannyi felület tisztítására.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Pink Stuff tisztítószert a Star Brands, egy brit cég gyártja, amely olyan tisztítószerek tervezésével foglalkozik, amelyek lehetővé teszik otthona egyszerű tisztítását.

Összetevők

Kvarc (30-60%), benzizotiazolon [(BIT) <1%], metil-izotiazolinon [(MIT) <1%], bisz(3-aminopropil)dodekliamin (<1%), d-LIMONÉN (<1%), Citronellol (<1%), Kumarin (<1%), Linalool (<1%), CITRAL (<1%)

Részletes leírás

A Pink Stuff Miracle Cleaning paszta egy enyhén dörzsölő, multifunkcionális tisztító paszta, amely azonnal hat bármilyen kemény és piszkos felületen. Emberek milliói használják ezt a sokoldalú tisztítópasztát mindenféle háztartási, takarítási igényhez, bízva abban, hogy a bel- és kültéri felületeket extra fényessé, csillogóvá és kristály tisztává varázsolja. Időt, helyet és pénzt takaríthat meg neked ez a pénztárcabarát, világhírű, természetes alapanyagokból készült vegán termék, amely sokkal tovább tart, mint bármely más tisztítószer, valamint friss és gyümölcsös illatát egész család imádni fogja. Csodálatosan működik, és könnyen használható – egyszerűen tegyél egy kis mennyiségű csodatisztító pasztát egy nedves ruhára vagy szivacsra, finoman dörzsöld be a problémás területet, majd tiszta, forró vízzel mosd le!

Az 1938-ban alapított Pink Stuff Miracle Cleaning Paste egy sokoldalú, speciális összetételű, növényi olaj alapú tisztítószer, amely bel-és kültéren egyaránt használható. 99%-ban természetes összetevők, nem szennyezi a környezetet. Nem veszélyes készítmény, és állatokon sem tesztelték. A Pink Stuff Miracle tisztítópaszta ellenáll a serpenyőknek, főzőlapoknak, mosogatóknak, uPVC-nek, grillezőknek, kerámia csempéknek, üvegeknek, zuhanyzóknak, kerti bútoroknak, fényezéseknek, csónakoknak, sárgaréznek, rozsdának... a lista végtelen.

Használati utasítás: A Pink Stuff MIracle tisztító paszta enyhén dörzsölő tisztítószer, ezért óvatosan kell használni. Vidd fel a piszkos felületre puha ruhával vagy szivaccsal. Óvatosan dörzsöld át, majd forró vízzel öblítsd le. Ügyelj arra, hogy ne gyakorolj túl nagy nyomást a felületre, mert az karcokat eredményezhet. Legyél különösen óvatos az üveggel, az erősen polírozott acélfelületekkel és a kerámia főzőlappal. Ha kétségeid vannak, először mindig egy nem feltűnő területen végezz tesztet. Ne használd forró vagy meleg felületeken.

 

Biztonsági előírások: Gyermekek elől elzárva tartandó. Tárold száraz, hűvös helyen, napfénytől védve, és ne tedd ki szélsőséges hőmérsékletnek.

Teljes leírás