Cheeky Panda műanyagmentes bambusz konyharuha 2 tekercs
The Cheeky Panda műanyagmentes bambusz konyhai törlőkendő 2 tekercs
2 190 Ft
Egységár: 5 214 Ft / kg

The Cheeky Panda műanyagmentes bambusz konyhai törlőkendő 2 tekercs

  • Cikkszám: 000606
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 1 db
2 190 Ft
Egységár: 5 214 Ft / kg

2 tekercs környezetbarát 100% bambuszból készült konyhai törlőkendő tekercs. Erős és jó nedvszívó képességű, tökéletes a konyhai foltok és kiömlések tisztítására.
 

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Szeretnénk a fenntarthatóságot a tömegpiacra hozni, arra inspirálva az embereket, hogy hagyják el a megszokásaikat a boldogabb és egészségesebb jövőhöz illeszkedő termékekért! Naponta 27 000 fát vágnak ki a hagyományos papírgyártás érdekében, bolygónk hatalmas területei pedig erdőirtásnak vannak kitéve. Több ezer fát mentünk meg a kivágástól egy megújuló alternatíva – a bambusz – használatával! A kevesebb műanyag fantasztikus, igaz? Eltávolítottuk a műanyag csomagolást papírzsebkendő-kínálatunkból, így az 100%-ban műanyagmentes. Büszkék vagyunk arra, olyan vállalat vagyunk, amely az üzleti életet fenntartható irányban használja, ünnepelve a pozitív gazdasági, társadalmi és környezeti gyakorlatot. 
 

Részletes leírás

A 100%-ban bambuszból készült The Cheeky Panda konyhai tekercs fenntartható, biológiailag lebomló és újrahasznosítható. Erős és jó nedvszívó képességű, így könnyedén eltávolítja a konyhai szennyeződéseket és a kiömléseket. Nem tartalmaz vegyszereket, tiszta, növényi alapú, természetes összetevőkből készült. Tökéletes allergiásoknak vagy bőrbetegségben szenvedőknek, mivel kevesebb szöveti port tartalmaz, így nem lesz hatással az érzékeny bőrűekre vagy szénanáthásokra. Ez a konyhai tekercs az első, amely vegánbarát és kegyetlenség-mentes (állatkísérlet-mentes) minősítést kapott, soha nem teszteltük és nem is fogunk állatokon tesztelni.
 

Teljes leírás